Skip to main content

Welkom bij de EHBO Berghem

EHBO vereniging Berghem bestaat al 70 jaar. Wij zijn een vereniging met ruim 65 leden en zijn aanwezig bij meer dan 80 evenementen in en rond Berghem. Onder andere zeskamp, motorcross, avond vierdaagse, kindervakantieweek, kinder en verlichte carnavalsoptocht.

Je kunt ook bij ons terecht voor het volgen van een EHBO cursus of reanimatie & AED cursus. Volg ons op sociale media of houd onze agenda in de gaten om te weten wanneer deze plaatsvinden.

Ben jij in bezit van een EHBO diploma en wil jij ook deelnemen aan onze vereniging om samen met onze vrijwilligers leuke evenementen te verzorgen?

Meld je aan!


Nieuwe EHBO cursus

Na een zeer geslaagde Inspiratie Dag op zondag 10 september, waarvoor we alle deelnemers, bezoekers, sponsoren en vrijwilligers nog heel hartelijk willen danken. Dankzij jullie allemaal is het een (te)warme zinvolle dag geweest. Dank je wel. Ik hoop dat het vele mensen heeft geïnspireerd. En dat gebracht heeft wat men ervan verwachten.

Na dit hoogtepunt gaan wij weer terug naar onze dagelijkse bezigheden. We gaan weer oefenen, en allerlei evenementen ondersteunen.

Ook gaan wij weer starten met een nieuwe cursus. Deze begint donderdag 9 november om 19.30 in Zalen Centrum De Merx bij voldoende aanmeldingen. De cursus zal tot ongeveer december elke week plaatsvinden 19.30 uur tot 21.30 uur.

Deze cursus omvat de basiskennis van de Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO), Kinder-EHBO en de cursus Reanimatie met o.a. het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). De lessen worden gegeven door een instructeur van het oranje kruis en ondersteund door ervaren EHBO-ers en lotus slachtoffers.

De kosten van deze cursus zijn €225 (bij aanvullende ziektekostenverzekeringen zijn deze vaak te declareren). Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met de voorzitter

Ans van der Burgt Telefoonnummer: 06-12875559 of per e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

26 september 2023


Rabo Clubsupport

Graag willen we iedereen vriendelijk bedanken die op ons gestemd heeft met de Rabo Clubsupport. 

Agenda

Medio Januari 2024 (mits bij genoeg deelname)

Start EHBO cursus weer om 19:30 uur

Deze cursus duurt ongeveer 10 weken. Meer informatie onder: EHBO cursus.

19 december 2023 om 20:00

Informatieavond de apotheker

Home pagina