Welkom bij de EHBO Berghem

EHBO vereniging Berghem bestaat al 70 jaar. Wij zijn een vereniging met ruim 65 leden en zijn aanwezig bij meer dan 80 evenementen in en rond Berghem. Onder andere zeskamp, motorcross, avond vierdaagse, kindervakantieweek, kinder en verlichte carnavalsoptocht.

Je kunt ook bij ons terecht voor het volgen van een EHBO cursus of reanimatie & AED cursus. Volg ons op sociale media of houd onze agenda in de gaten om te weten wanneer deze plaatsvinden.

Ben jij in bezit van een EHBO diploma en wil jij ook deelnemen aan onze vereniging om samen met onze vrijwilligers leuke evenementen te verzorgen?

Meld je aan!


Rabo Clubsuport

Je kunt onze vereniging nu ook op een andere manier steunen

 

Vanaf 4 t/m 26 september kunnen we op onze club.

 

 


Na een zeer geslaagde Inspiratie Dag op zondag 10 september, waarvoor we alle deelnemers, bezoekers, sponsoren en vrijwilligers nog heel hartelijk willen danken. Dankzij jullie allemaal is het een (te)warme zinvolle dag geweest. Dank je wel. Ik hoop dat het vele mensen heeft geïnspireerd. En dat gebracht heeft wat men ervan verwachten.

 

Na dit hoogtepunt gaan wij weer terug naar onze dagelijkse bezigheden. We gaan weer oefenen, en allerlei evenementen ondersteunen.

Ook gaan wij weer starten met een nieuwe cursus. Deze begint donderdag 9 november om 19.30 in Zalen Centrum De Merx bij voldoende aanmeldingen. De cursus zal tot ongeveer december elke week plaatsvinden 19.30 uur tot 21.30 uur.

 

Deze cursus omvat de basiskennis van de Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO), Kinder-EHBO en de cursus Reanimatie met o.a. het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). De lessen worden gegeven door een instructeur van het oranje kruis en ondersteund door ervaren EHBO-ers en lotus slachtoffers.

De kosten van deze cursus welke in veel gevallen zijn deze te declareren bij Uw ziektekostenverzekering zijn €225. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij onze voorzitter:

Ans van der Burgt Telefoonnummer: 06-12875559 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

7 november 2023 om 20:00

Thema avond: palliatieve zorg

Afgelopen 10 september hebben wij een geweldige dag gehad. Vrouwen contact berghem heeft een praatje gegeven over palliatieve Zorg. Nu begrijpen we dat niet iedereen kon komen en er mensen zijn die meer willen weten.

Speciaal voor deze mensen is er een extra praatje van de palliatieve zorg. De toegang is gratis, en omdat wij nog in jubilieum stijl zijn is er nu ook gratis een kop koffie en thee!
 

 

 

19 december 2023 om 20:00

Informatieavond de apotheker

Home pagina

 

 

AED-LOKATIES BERGHEM


KLIK HIER

Algemene informatie


Rabobank NL77 RABO 0106506900
K.V.K. 17182794
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacystatement