Skip to main content

Wil je graag je EHBO diploma halen en ben je ouder dan 16 jaar, geef jezelf dan op voor een cursus. De cursus wordt gegeven in Zalencentrum De Merx, Burg. van Erpstraat 25 te Berghem. De avonden starten om 19:30 uur en eindigen om 21:30 uur, dit gedurende ± 12 weken.

De kosten voor deze cursus zijn €225,- hierin is inbegrepen: 1 consumptie tijdens cursusavonden, cursusboek en het examen. In veel gevallen zijn de kosten voor deze cursus te declareren bij de ziektekostenverzekering en in sommige gevallen bij je werkgever. Kandidaten kunnen zich aanmelden of informatie inwinnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Na het behalen van de cursus kun je lid worden van de vereniging. Zo houd je je diploma geldig en kun je ervaring opdoen. EHBO-vereniging Berghem heeft jaarlijks ±60 evenementen waarbij onze hulp gevraagd wordt. Om deze evenementen te kunnen blijven bezetten hebben we vernieuwing nodig! We zijn aanwezig bij het dansmarieke toernooi, 10 van Berghem, zeskamp etc. Als je EHBO cursus nog een stap te ver vind of er nog geen cursus is, kun je je altijd al als aspirant-lid opgeven. Je draait dan mee met EHBO-oefenavonden en we delen je in met een ervaren EHBO-er bij activiteiten. Dit kan van alles zijn, dansmarieke's motorcross, avondvierdaagse enz. Zo krijg je een beetje het gevoel wat een EHBO-er allemaal doet, en je doet ervaring op, dus geef je op!

 

Data

Donderdag 5 september 2024

Start EHBO cursus weer om 19:30 uur tot 21:30 uur.

Deze cursus duurt ongeveer 12 weken. Meer informatie en aanmelden bij: Ans van der Burgt. Telefoonnummer 06-12 875 559 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.